Sider

- med scrapbooking som livsstil

tirsdag 12. mai 2009

Kursbeskrivelser

"Nybegynnerkurs i scrapbooking" - onsdag 27.mai kl.18.00-20.30
Dette er et kurs for deg som har lyst til å lære mer om denne hobbyen. Her vil du få prøvd to ulike måter å bygge opp en side på. Vi kommer til å lage 2 LOer (dette er forkortelse for layout, og er en side med bilder osv.) Det blir, forhåpentligvis, mange gode tips på veien - og en hjelp til å komme igang med denne artige hobbyen!
Alt er inkludert i prisen, som er 250,-. Dere trenger bare å ta med noen bilder. Det er mulig jeg kommer til å spesifisere litt på type bilder også, men det kommer jeg tilbake til når det nærmer seg kursdagen!

Så hiv deg på bølgen, og lær litt om scrapbooking!!!

"Temakurs: shabby chic" - søndag 14.juni kl.17.00-19.30
Her kommer du til et kurs med fokus på en underart av stilen Vintage. Shabby chic er en lysere utgave av Vintage - som er mye sværling og brune farger. Vi holder oss til det brukte og slitte uttrykket, men mere mot hvitt i fargene.
Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på dette kurset heller - kom og prøv noe nytt!!

Vi skal lage 1 LO, hvor vi kommer til å bruke både maling, symaskin, serviett, bølgepapp, pensel og tøy! Alt materiell er inkludert og prisen er 300,-.

(bildet er hentet fra Lunehjem.no)
Høres dette spennende ut?
Bli med da vel!!!

VELKOMMEN TIL KURS HOS SCREPPA!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração