Sider

- med scrapbooking som livsstil

søndag 11. januar 2009

Litt om kursene i vinter


Onsdag 21.januar kl.17.00-19.00. starter jeg med "Nybegynnerkurs i scrapbooking TEMA: Baby" Dette er et kurs for deg som har lyst til å lære mer om denne hobbyen og som kanskje har barn eller barnebarn du vil begynne å scrappe. Vi kommer til å lage 2 LOer (dette er forkortelse for layout, og er en side med bilder osv.) Alt er inkludert i prisen, som er 250,-. Dere trenger bare å ta med noen bilder. Det er mulig jeg kommer til å spesifisere litt på type bilder også, men det kommer jeg tilbake til når det nærmer seg kursdagen!

Så hiv deg på bølgen, og lær litt om scrapbooking!!!

Torsdag 5.februar blir det klart for litt kvalitetstid for mor og barn. Da arrangerer jeg et kortkurs for barn med mødre. "Mor og barn" - kortkurs er beregnet for barn fra 6 år og oppover. På dette kurset skal vi lage 2 kort, bl.a Valentineskort. Kurset er lagt opp slik at det er barna som skal lære mest, men kanskje snapper mamma opp nye ting også! Kurset er fra kl. 17.30-19.30, og koster kr.200,- pr.pers. Alt er inkludert i prisen!
NB: få plasser igjen!!


onsdag 11.mars har jeg et temakurs innen scrapbooking. Scrapbookingkurs TEMA: freestyle. Dette er et kurs uten forutsetninger for å ha holdt på så mye med dette før. Det er et inspirasjonskurs hvor vi lukter litt på en retning innen scrapbooking. Freestyle er FRI stil. Her er alt "lov" farger, skrift, materiell, måter - alt kan mixes! Dette blir et arti kurs hvor vi kanskje kan kjenne på å bli utfordret litt på vår leit etter farger som passer sammen!
kl.17.00-19.00. kr.250,- og alt er inkludert!På "SteinkjerScrepp{a}" arrangeres diverse kurs. Det store blir treffet som vil vare over lørdag og søndag, men kursene som arrangeres er med dyktige kursholdere som kommer til Steinkjer bare for dette treffet! Følg med i bloggen SteinkjerScrepp{a} for å holde deg oppdatert! Dette blir så kult!!! Påmelding for dette kommer jeg tilbake til!

Påmelding for kurs og treff gjør dere enten ved å sende meg en sms til 45452068, ringer meg eller mail på screppa@gmail.com, eller direkte til meg personlig!
Velkommen!!!

2 kommentarer:

Monika sa...

Åååå dette har jeg skikkelig lyst til å være med på!! Dette må jo bli årets store happening c',)

Monika sa...

Blir du å handle inn litt mer scrappeutstyr for salg nå som Papirhjørnet forsvinner?? Hadde jo vært utrolig kjekt med mer scrappeting og utstyr her på Steinkjer ;)