- med scrapbooking som livsstil

lørdag 17. oktober 2009

SCRAPPEKVELD fredag 23.oktoberkl.17-23

SCRAPPEKVELD fredag 23.oktober kl.17-23

Velkommen til scrappekveld! Vi fortsetter å ta fredagskvelden og vier den til scrapping. Det blir skikkelig kjekt!! Du er hjertelig velkommen til Screppa!

3 ledige plasser...

Ta med deg det du trenger av utstyr, og gjør deg klar for denne kvelden! Koster som vanlig 50,- Jeg har ikke betalingsterminal, men muligheter for å handle allikevel:-) Vi kommer til å spleise på litt mat, om det er stemning for det utover kvelden!

Du trenger ikke å være der hele kvelden, det går helt fint å bare være der litt:-)
Påmelding pr. sms, mail, kommentar her, eller personlig til meg!

Her kommer litt inspirasjon til kvelden hentet litt her og der (this LO's and sketches are not mine - only the card on the second picture)

(Skissene kan både brukes til kort og scrapping altså!)


PS: HAr du lyst til å være med på julekalenderbytting? Da har du muligheten denne kvelden. Ta med deg 24 pakker med scrappeting til 10-15 kr. for hver pakke, og så bytter du pakker med andre som blir med på dette. Da har du 24 dager å glede deg på - nå er det ikke bare barna som gleder seg til å stå opp i desember:0)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye lekkert du har plukket fram her da! Skulle gjerne kommet på treffet på fredag, men mannen skal ha stor 30-årsfeiring her, så må nesten prioritere det da ;) Skal prøve å bytte bort noen fredager i jobbehelgene mine, så jeg får med meg flere treff ja! :)

Ann Cecilie sa...

Hei hei! Eg tenkte kanskje vi kunne avtale å ta med pakker neste gang i november jeg. Så får folk litt tid på seg til å finne spennende kalederpakker. Hva sier du? Ellers så må eg ut å kjøpe julepapir i dag eg da.. thihi.. Monika kunne heller ikke komme i morra og ho e med! Linda e og med. Så bære oss så e vi tre! Regne kanskje at du og har lyst å være med Torill?